KULIT LUAR TAT
70 gm butter
30 gm gula halus
1 biji telur
120 gm tpg gndum
(Gaul Semua Bahan Spt Buat Biskut
INTI:
250 gm cream cheese
50 gm butter
50 gm gula halus
25 gm whipping cream
20 gm tpg gndum
1 bj telur
Cara :
1. buat kulit dulu (mcm buat biskut guna hujung jari)
2. tekan dlm acuan
3. bakar 20 minit
4. utk intinya - pukul chesse, butter n gula.
5. masuk telur, cream dan tepung.
6. kacau sekata dan masuk dlm piping beg
7. paipkan dalam kulit tart yang dah sejuk
8. hiaskan dgn bluberry filling.
bakar lagi dlm 20 minit
SELAMAT MENCUBA
70 gm butter
30 gm gula halus
1 biji telur
120 gm tpg gndum
(Gaul Semua Bahan Spt Buat Biskut
INTI:
250 gm cream cheese
50 gm butter
50 gm gula halus
25 gm whipping cream
20 gm tpg gndum
1 bj telur
Cara :
1. buat kulit dulu (mcm buat biskut guna hujung jari)
2. tekan dlm acuan
3. bakar 20 minit
4. utk intinya - pukul chesse, butter n gula.
5. masuk telur, cream dan tepung.
6. kacau sekata dan masuk dlm piping beg
7. paipkan dalam kulit tart yang dah sejuk
8. hiaskan dgn bluberry filling.
bakar lagi dlm 20 minit
SELAMAT MENCUBA
Tiada ulasan:
Catat Ulasan